Amb més de mig segle d'història, Caterra continua escrivint amb art i mestratge la història dels vins i olis amb denominació d'origen Terra Alta. Si bé és cert que la vinya està present en aquestes terres des de temps remots, el reconeixement nacional i internacional no es va aconseguir fins a finals dels anys setanta. 

Afavorits per la tradició vitivinícola, favorables aspectes geogràfics i climàtics, durant diverses dècades, Caterra ha venut els seus excel·lents vins a cellers tradicionals fins que van començar a elaborar els seus propis cupatges per a l'emergent segment de 'vins de boutique', mantenint el patrimoni i el llegat històric mentre responien a les inquietuds del futur amb innovació i esperit a través de nous i excel·lents brous. 

La producció de la Cooperativa de La Pobla de Massaluca està controlada per un equip de grans professionals amb una envejable trajectòria al món de la vinicultura. L'equip es compon d'homes i dones formats i educats a la zona, i per tant grans coneixedors d'aquesta terra tan singular, de les seves vinyes i dels caldos que es poden arribar a elaborar. 

Un esperit inquiet que sap conjugar a la perfecció la tradició generacional, la preservació del medi ambient i les tecnologies més avançades, i una visió de futur amb mires cap a la projecció internacional, permeten als homes i dones de Caterra elaborar vins moderns amb atributs d'antany que responen als gustos d'una societat global. I aquesta és la seva missió actual i l'objectiu futur de la Cooperativa i Secció de Crèdit Terra Alta de La Pobla de Massaluca:

  • Mantenir els fonaments d'una cooperativa amb projecció internacional
  • Mantenir el llegat històric dels avantpassats
  • Respondre a les inquietuds del futur amb respostes individuals i personalitzades
  • Una política de respecte cap a l'entorn natural i el medi ambient
  • Invertir en R+D+I per oferir vins de primera qualitat a través d'una constant millora del raïm i dels processos de vinificació