Tens dubtes? Nosaltres nosaltres t'ajudem

O si ho prefereixes, envian's un mail:
[javascript protected email address]

Agrícola i SC Terra Alta SCCL - Caterra
Glorieta, s/n
43783 La Pobla de Massaluca

Tel +34 977 439 765

GPS: 41.181020700 0.354071300

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals, així com l'adreça de correu electrònic i demés contingut obtingut mitjançant els formularis d'aquesta pàgina web, han estat introduïts en un fitxer automatitzat que és responsabilitat de Cooperativa i Secció de Crèdit Terra Alta, SCCL (Caterra), amb la finalitat d'atendre les teves consultes i enviar-te informació del teu interès.

Cooperativa i Secció de Crèdit Terra Alta, SCCL (Caterra) es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment descrita. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació d'aquestes clàusules i l'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides.

També t'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició fent arribar un correu electrònic a info@caterra.es, o mitjançant carta a la següent adreça:

Cooperativa i Secció de Crèdit Terra Alta, SCCL (Caterra)
Glorieta, s/n
43783 La Pobla de Massaluca (Tarragona)