Zona vinícola

Zona vinícola amb denominació d’ origen Terra Alta
 
A l'Oest de la província de Tarragona, entre el riu Ebre i els límits de Saragossa i Terol, on muntanyes, terrenys ondats i valls es topen amb la província de Terol, podem trobar la zona vitivinícola coneguda com Terra Alta. Comprèn un total de 12 municipis, entre els quals podem trobar La Pobla de Massaluca

Protegida per la Denominació d'Origen Terra Alta, ens trobem amb una superfície conreada d'aproximadament 8.000 ha de vinya. D'aquesta extensió, aproximadament 240 ha pertanyen als membres de Caterra.

La majoria de l'extensió es compon de minifundis, amb una mitjana de 5 ha per finca, encara que hi ha algunes una mica més extenses, que poden oscil·lar entre els 20 ha. 

Com indica el seu nom, Terra Alta, la zona de cultiu es troba en terrenys elevats sobre el nivell del mar d'una gran bellesa, que van ser plasmats per l'artista mundialment conegut, Pablo Picasso en diferents pintures que va realitzar durant els estius què va passar en aquesta zona de bellesa inimitable. La zona de producció està delimitada per tot el sistema muntanyenc que la separa de la depressió del riu Ebre en territori català.