Caterra
Mestres del Vi
i de l’Oli d’Oliva

La Cooperativa de la Pobla de Massaluca

Una història d’unió i compromís amb la terra

Cooperativa Terra Alta Caterra de La Pobla de Massaluca

La Cooperativa Terra Alta de la Pobla de Massaluca va néixer l’any 1963, fruit de la voluntat d’un grup d’agricultors decidits a unir-se per fer front al monopoli que, fins aleshores, controlava el comerç del vi i de l’oli a la zona. Amb esperit cooperatiu i una forta vinculació amb el territori, aquests pioners van establir les bases del que avui és una entitat sòlida, amb dècades d’experiència i dedicació.

Actualment, el celler compta amb instal·lacions modernes dissenyades per garantir la màxima qualitat en cada etapa del procés: des de la recepció del raïm després de la verema, fins a la fermentació controlada i l’emmagatzematge en dipòsits d’acer inoxidable. La selecció dels vins, tant els joves com els de criança, es duu a terme sota un rigorós control enològic. Amb una producció aproximada d’11.000 hectolitres anuals, el celler està preparat per processar fins a 15.000 kg de raïm per hora.

Instalaciones Bodega Caterra

Caterra: tradició i qualitat amb denominació d’origen

Les vinyes de la cooperativa s’estenen per la comarca de la Denominació d’Origen Terra Alta, ocupant unes 240 hectàrees de conreu repartides entre els municipis de la Pobla de Massaluca, Batea i Vilalba dels Arcs.

Avui dia, sota el nom comercial de Caterra, la cooperativa gestiona un total de 565 hectàrees de conreu. D’aquesta superfície, 325 hectàrees estan dedicades a l’oliverar i les 240 restants a la vinya, ambdues inscrites a la DO Terra Alta. A més, es cultiven ametllers i oliveres, que completen una oferta agroalimentària basada en la qualitat, la sostenibilitat i l’arrelament al territori.
Amb el pas dels anys, Caterra s’ha consolidat com un referent en l’elaboració de vi i d’oli verge extra, mantenint viu l’esperit amb què va ser fundada.

El millor de les nostres arrels, per gaudir-ho a la seva taula

🌐Translate / Traducir