VARIETATS

Un cupatge de tres varietats selectes: Garnatxa negra, Carinyena i Syrah.

Vi Negre Crança

Bag-in-box: 3L.
Grau alcohòlic: 14,5%
pH: 3.1
Acidesa total: 5.3 grl/tartàric
Acidesa volàtil: 0.43
Sulfurosos totals: 53
Sulfurosos lliures: 29
Sucre reductors: 1.7

CARACTERÍSTIQUES

Regió
Vi procedent de La Pobla de Massaluca i municipi, amb Denominació d'Origen Terra Alta. Amb una rica i llarga tradició vitivinícola, La Pobla de Massaluca té una extensió de 43,2 km2 i es troba situada a més de 350 metres per sobre del nivell del mar, viu amb intensitat els vent del Garbí i el cerç, fent d'aquesta zona un enclavament natural per al cultiu de la vinya. Amb un clima mediterrani i escassa pluviometria, La Pobla de Massaluca compta amb un entorn de gran espectacularitat natural i històrica.

Origen
Vi jove on el raïm prové de terrasses que decoren els turons ondulants de la regió i situades a altures superiors als 350 metres sobre el nivell del mar. Terra profunda, poc permeable i una excel·lent exposició solar, permet una excel·lent qualitat de raïm, base imprescindible per a vins de qualitat, amb atributs inimitable i únics.

Vinyes i Verema
S'ha emprat exclusivament raïm de ceps de més de 30 anys per obtenir un vi jove amb cos i estructura.

Producció Màxima
7.300 Kg/Ha

Superfície
77 Ha

Elaboració
Els raïms són collits a mà, després d'haver seleccionat prèviament la planta amb la maduració perfecta per produir un excel·lent vi negre. La verema d'un sol dia assegura una dedicació total i exclusiva a aquest vi negre. Es fermenta el vi a baixes temperatures en tines d'acer inoxidable ( màx. 28º C ), per continuar amb una maceració d'uns 18 dies. Una vegada que la maceració es porta a terme, el vi es transfereix a bótes de roure francès durant 6 mesos, continuant amb l'envelliment en ampolla durant 12 mesos.

NOTA DE TAST

De color vermell picota intens amb rivets grana. És brillant i viu. De gran qualitat i un dels primers vins de la collita 2007, amb entrada suau i una gran sensació de fruites vermelles i tanins molt agradables. Resulta un vi fresc i equilibrat, amb agradable fruita. En boca és rodó, equilibrat, afruitat i saborós amb sensacions de regalèssia i un llarg postgust.

Temperatura de Servei
Servir entre 16 i 18º C

Maridatge
Clàssic: besuc al forn, estil català. Terroir: garrí amb plàtan. Ètnic: magret d'ànec femella amb compota de taronja i salsa de xocolata.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.