Negre

VARIETATS

Garnatxa negra, Syrah, tancant el cupatge amb Carinyena.


Ampolla: 75 cl.
Grau alcohòlic: 14%
pH: 3.1
Acidesa total: 5,8 gr/l tartàric
Acidesa volàtil: 0.44
Sulfurosos totals: 49
Sulfurosos lliures: 28
Sucre reductors: 1.6

CARACTERÍSTIQUES

Etiqueta
La textura d'un tronc de cep recorda la de la terra, la terra que exigeix esforç i treball constant, aquest és el nostre llegat. En aquesta ampolla, una petita part de la nostra història.

Regió
Vi procedent de La Pobla de Massaluca i municipi, amb Denominació d'Origen Terra Alta. Amb una rica i llarga tradició vitivinícola, La Pobla de Massaluca té una extensió de 43,2 km2 i es troba situada a més de 350 metres per sobre del nivell del mar, viu amb intensitat els vents del Garbí i el Cerç, fent d'aquesta zona un enclavament natural per al cultiu de la vinya. Amb un clima mediterrani i escassa pluviometria, La Pobla de Massaluca compta amb un entorn de gran espectacularitat natural i històrica.

Origen
Un vi elaborat a partir de tres varietats de raïm -Garnatxa, Carinyena i Syrah-, cultivades en antigues terrasses que voregen els turons dels voltants de La Pobla de Massaluca. Situades a altures superiors als 350 metres sobre el nivell del mar, els ceps viuen en terres profundes, poc permeables, amb una excel·lent exposició, permetent obtenir un raïm extraordinari per a l'elaboració de vins amb atributs inimitables.

Producció màxima
7.300 kg / ha.

Superfície
77 Hectàrees

Elaboració
La seva fermentació alcohòlica transcorre al llarg de 18 dies a una temperatura controlada de 25º C. Posteriorment i després de la fermentació malolàctica començarà una etapa de repós de 3 mesos de durada, adoptant les característiques singulars d'un cupatge especial. Després d'això el vi roman reposat fins a la seva sortida al mercat.

NOTA DE TAST

Vermell granat fosc amb ribet bordeus i centelleigs violacis, difuminat, capa alta, net i brillant. Comença amb notes de cafè, brioixeria, fruita negra i vermella del bosc. Entra llaminer, lleument astringent, ampli, gras, carnós, fruites madures. Molt equilibrat malgrat la seva joventut.

Temperatura de Servei
Servir entre 17º C - 19º C

Maridatge
Clàssic: senglar amb arròs de safrà. Terroir: conill amb hortalisses de temporada. Ètnic: cargols a "la llauna.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.