R Ranci

VARIETATS

'R' Vi Ranci Blanc
vi Ranci

Analítica
Ampolla: 70 cl.
Grau alcohòlic: 15%

El raïm prové de terrasses que decoren els turons ondulants de la regió, situades a altures superiors als 350 metres sobre el nivell del mar. Terra profunda, poc permeable i una excel·lent exposició solar, permet una excel·lent qualitat de raïm, base imprescindible per a vins de qualitat, amb atributs inimitable i únics.

CARACTERÍSTIQUES

Regió
Vi procedent de La Pobla de Massaluca i municipi, amb Denominació d'Origen Terra Alta. Amb una rica i llarga tradició vitivinícola, La Pobla de Massaluca té una extensió de 43,2 km2 i es troba situada a més de 350 metres per sobre del nivell del mar, viu amb intensitat els vent del Garbí i el Cerç, fent d'aquesta zona un enclavament natural per al cultiu de la vinya. Amb un clima mediterrani i escassa pluviometria, La Pobla de Massaluca compta amb un entorn de gran espectacularitat natural i històrica.

Producció màxima
7.300 Kg/Ha

Superfície
77 Ha

Elaboració
Vi de licor tradicional obtingut per via oxidativa en bótes de fusta de roure de raïms sobremadurats al cep per obtenir un grau alcohòlic mínim de 15º C. L'elaboració del vi comporta un envelliment oxidatiu a sol i serena, i un mínim d'un any en envàs de roure francès.

NOTA DE TAST

El resultat és un vi de color or vell amb matís vermellós i apagat amb tons teula. Posseeix una aroma potent, amb notes torrades i fusta, i en boca ofereix un dolç post-gust agradablement untuós.

Temperatura de Servei
Servir a 18º C

Maridatge
Ideal per acompanyar les postres tradicionals de la terra i/o fruits secs.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.