Mistela

VARIETATS

'M' Mistela Blanca

100% Garnacha Blanca

Analítica
Ampolla: 70 cl.
Grau alcohòlic: 15%

CARACTERÍSTIQUES

Regió
Els nostres vins procedeixen de vinyes situats a la localitat de La Pobla de Massalucca, comarca de la " Terra Alta", la part més meridional de la Denominació Terra Alta. Amb una extensió de 43,2 km2 i una altitud de 363 metres, és l'única població de la regió que limita amb el famós riu Ebre.

Origen
Most de raïm de garnatxes blanques, prové de soleades terrasses, que decoren els ondulats turons a més de 300 metres sobre el nivell del mar. Terra profunda, poc permeable i una excel·lent exposició solar, permet una excel·lent qualitat de raïm, base imprescindible per a vins de qualitat , amb atributs inimitable i únics.

Vinya
Raïms seleccionats de 15 a 45 anys d'edat . Verema el 20 d'octubre.

Màxim Rendiment
7.300 kg/ha

Superfície
77 Hectàrees

Eelaboració
La varietat Garnatxa blanca es va triar d'aquelles vinyes que tenen una excel·lent exposició solar i produeixen un raïm d'excel·lent qualitat. Un cop processat el raïm, s'agrega alcohoI per aturar el procés de fermentació, obtenint així un vi Mistela amb un volum de 13° a 18°, amb un sabor dolç i les connotacions elegants que aquest raïm ens ofereix .

NOTA DE TAST

Color daurat brillant,amb notes aromes de fruites blanques amb tocs pacificats amb boca expressa amb un caràcter fres i sedós i amb una bona persistència final.

Maridatge 
Ideal com a vi de postres acompanyat de fruit secs i pastes.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.