Negre

VARIETATS

Un copatge de dos varietats selectes: Garnatxa negra i Carinyena.

Vi Negre Jove

Ampolla: 75 cl.
Grau alcohòlic: 13,5%
pH: 3.1
Acidesa total: 5.3 grl/tartàric
Acidesa volàtil: 0.43
Sulfurosos totals: 53
Sulfurosos lliures: 29
Sucre reductors: 1.7

CARACTERÍSTIQUES

Etiqueta
La silueta d'una rapa de raïm evoca el riu que, poc a poc, s'obre pas per nodrir la terra i regalar-nos el seu fruit. En aquesta ampolla, el resultat de la constància i l'esforç.

Regió
Vi procedent de La Pobla de Massaluca i municipi, amb Denominació d'Origen Terra Alta. Amb una rica i llarga tradició vitivinícola, La Pobla de Massaluca té una extensió de 43,2 km2 i es troba situada a més de 350 metres per sobre del nivell del mar, viu amb intensitat els vent del Garbí i el cerç, fent d'aquesta zona un enclavament natural per al cultiu de la vinya. Amb un clima mediterrani i escassa pluviometria, La Pobla de Massaluca compta amb un entorn de gran espectacularitat natural i històrica.

Origen
Vi jove on el raïm prové de terrasses que decoren els turons ondulants de la regió i situades a altures superiors als 350 metres sobre el nivell del mar. Terra profunda, poc permeable i una excel·lent exposició solar, permet una excel·lent qualitat de raïm, base imprescindible per a vins de qualitat, amb atributs inimitable i únics.

Varietats
Un cupatge de dos varietats selectes: Garnatxa negra i Carinyena.

Vinyes i Verema
S'ha emprat exclusivament raïm de ceps amb producció d'alta qualitat, per obtenir un vi jove amb cos i estructura.

L'època  de la verema es a partir de meitat mes de setembre.

Producció Màxima
7.300 Kg/Ha

Superfície
77 Ha

Elaboració
Procedeix dels millors raïms seleccionats amb una maduració òptima i posteriorment veremades manualment. Procés de maceració carbònica i amb gran extracció d'aromes amb fermentació a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable a 25º C.

NOTA DE TAST

De color vermell picota intens amb rivets grana. És brillant i viu. De gran qualitat i un dels primers vins de la collita 2015, amb entrada suau i una gran sensació de fruites vermelles i tanins molt agradables. Resulta un vi fresc i equilibrat, amb agradable fruita. En boca és rodó, equilibrat, afruitat i saborós amb sensacions de regalèssia i un llarg postgust.

Temperatura de Servei
Servir entre 16 i 18º C

Maridatge
Clàssic: besuc al forn, estil català. Terroir: garrí amb plàtan. Ètnic: magret d'ànec femella amb compota de taronja i salsa de xocolata.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.