Blanc

VARIETATS

Macabeo i Garnatxa blanca.

Ampolla: 75 cl.
Grau alcohòlic: 13,5%
pH: 3.3
Acidesa total: 5.8 grl/tartàric
Acidesa volàtil: 0.33
Sulfurosos totals: 30
Sulfurosos lliures: 74
Sucres reductors: 1.3

CARACTERÍSTIQUES

Etiqueta
La silueta d'una rapa de raïm evoca el riu que, poc a poc, s'obre pas per nodrir la terra i regalar-nos el seu fruit. En aquesta ampolla, el resultat de la constància i l'esforç.

Regió
La viticultura té una tradició mil·lenària a la comarca de la Terra Alta. El reconeixement de la seva producció com a denominació d'origen va començar a gestar el 1972. El reconeixement públic va succeir amb el primer reglament de la DO i del seu Consell Regulador.

Origen
Els sòls són principalment calcaris, pobres en matèria orgànica però amb una bona capacitat de reserva hídrica. Una pluviometria escassa-aprox. 350 mm/any-, excel·lent exposició solar i dos vents dominants, el Cerç i el Garbí, caracteritzen aquesta zona i permeten una viticultura sostenible i una excel·lent maduració del raïm.

Producció
6.500 Kg/Ha

Superfície
125 Ha

Elaboració
Després d'una acurada fermentació alcohòlica amb temperatura controlada, enfocada a obtenir el màxim d'aromes i paladar el més afruitat possible. s'obté del cupatge de les dues varietats l’essència i carisma pròpies de la zona on està ubicada i la personalitat pròpia dels vins blancs Terra Alta.

NOTA DE TAST

Vi sec i innovador, elegant i de gran qualitat que s'emmarca dins del grup de vins de tall clàssic de la cooperativa. Compta amb una frescor d'exquisit i complex bouquet entre fruites blanques, fruits secs i notes especiades. Té agradablement equilibrats la seva acidesa, els tanins i l'alcohol.

Temperatura de Servei
10º C

Maridatge
Clàssic: pollastre al chilindrón. Terroir: formatges, foie, pastes. Ètnic: bacallà al pil-pil.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.