Negre 2008

VARIETATS

Vi Negre Criança

Garnatxa Negra i Carinyena (Samsó)
6 mesos de criança en bótes de roure francès i 1 any en ampolla

Ampolla: 75 cl.
Grau alcohòlic: 14,5%
pH: 3.2
Acidesa total: 5.1 grl/tartàric
Acidesa volàtil: 0.52
Sulfurosos totals: 47
Sulfurosos lliures: 26
Sucre reductors: 1.4

CARACTERÍSTIQUES

Etiqueta
L'escorça de la vinya renemora l'acció del cerç sobre els elements que agita i modela al seu pas. En aquesta ampolla, l'essència dels nostre caràcter i de la nostra manera de fer.

Regió
Vi procedent de La Pobla de Massaluca i municipi, amb Denominació d'Origen Terra Alta. Amb una rica i llarga tradició vitivinícola, La Pobla de Massaluca té una extensió de 43,2 km2 i es troba situada a més de 350 metres per sobre del nivell del mar, viu amb intensitat els vent del Garbí i el cerç, fent d'aquesta zona un enclavament natural per al cultiu de la vinya. Amb un clima mediterrani i escassa pluviometria, La Pobla de Massaluca compta amb un entorn de gran espectacularitat natural i històrica.

Origen
Un criança envellit durant 6 mesos en bótes noves de roure francès. El raïm prové de les terrasses que decoren els pujols ondulants de la regió situades a altures superiors als 350 metres sobre el nivell del mar. Terra profunda, poc permeable i una excel·lent exposició solar, permet una excel·lent qualitat de raïm, base imprescindible per a vins de qualitat, amb atributs inimitable i únics .

Vinyes/verema
Raïms seleccionats de vinyes d'entre 15 a 45 anys d'edat . Verema a mà sobre mitjans d'octubre .

Producció
7.300 kg/ha

Superfície
77 Hectàrees.

Elaboració
Els raïms són collits a mà, després d'haver seleccionat prèviament la planta amb la maduració perfecta per produir un excel·lent vi negre. La verema d'un sol dia assegura una dedicació total i exclusiva a aquest vi negre. Es fermenta el vi a baixes temperatures en tines d'acer inoxidable ( màx. 28º C ), per continuar amb una maceració d'uns 18 dies. Una vegada que la maceració es porta a terme, el vi es transfereix a bótes de roure francès durant 6 mesos, continuant amb l'envelliment en ampolla durant 12 mesos .

NOTA DE TAST

Meravellosos aromes a cireres negres, groselles negres i fruites vermells, amb notes de vainilla i pa torrat, té un excel·lent equilibri i llarg final rodó, agradable, atractiu al paladar i amb gran estructura. 

Temperatura
Servir a 17 º C. 

Maridatge
Clàssic: arròs al forn. Terroir: olla canària amb salsitxes, fesols, cigrons i patates. Ètnic: gambes i calamars amb salsa de tòfona blanca.

Demana informació sobre el producte

* els camps són obligatoris.